Зидан за представянето на Роналдо: Това, което ме интересува, е отборът


Зидан за представянето на Роналдо: Това, което ме интересува, е отборът
Снимка: Guliver/GettyImages

1445 0

Фокусиран съм върху представянето на отбора, заяви Зинедин Зидан след победата на Реал Мадрид над Леганес в Примера дивисион. "Белия балет" изигра солиден мач, в който обаче Кристиано Роналдо отново не успя да се разпише в полза на своя тим. Веднага след мача френската легенда беше попитан за представянето на португалеца, но Зидан нямаше никакви проблеми с това.

"Не съм вманиачен по представянето на отделни играчи. Това, което ме интересува, е отборът. Във всеки мач има даде играч, който блести повече от останалите и прави разликата", коментира Зизу.

"Кристиано Роналдо отбеляза 3 гола в предишния мач срещу Алавес. Той е единствен по рода си, а неговата мечта е да завърши кариерата си с бялата фланелка - така, както направих аз преди вече много години", допълни френската легенда.

"Това, че излизаме срещу Атлетико с предимство в класирането, е в наш плюс, но не ни дава допълнителна сигурност. Когато се върнем от паузата в шампионата, ще се подготвим подобаващо за дербито", каза Зидан относно предстоящото дерби на Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички