Зинедин Зидан е категоричен за бъдещето си, няма да подава оставка


Зинедин Зидан е категоричен за бъдещето си, няма да подава оставка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1434 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви категорично, че няма да подаде оставка след загубата от Шахтьор Донецк с 0:2 в Шампионска лига. "Белия балет" изигра поредния си незадоволителен мач и все още не си е осигурил място на 1/8-финалите в турнира.

"Не, няма да си подам оставката. Ние ще продължим напред. През първото полувреме играхме много добре. Ако ние бяхме вкарали първи, нещата щяха много да се променят. Имахме положения, уцелихме и греда. Топката не искаше да влезе и беше трудно. Имали сме и винаги ще имаме деликатни моменти. Намираме се в лоша серия по отношение на резултатите, това е реалността. Но трябва да продължим напред.

Това беше финал, подготвихме се много добре, направихме прилична първа част, но знаем, че ни остава още един мач, който трябва да спечелим.Да, имам сили и ще дам всичко от себе си. В Ла Лига не заслужавахме да спечелим, но днес - да. Такъв е футболът. Трябва да вдигнем глава и да мислим за следващия мач", заяви Зизу след мача. 

"Липсваше ни първият гол, това щеше да улесни нещата. Трябва да изтърпим тези серии, но ще продължим да работим и да вярваме в това, което правим. Моментът е труден, но трябва да покажем характер и гордост. Разочароващо е. Ще трябва да спечелим следващия двубой, защото днес не успяхме. Имаме вяра и ще се борим", допълни още той.

Всички резултати от снощните двубои в Шампионска лига - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички