По ирония на съдбата Барселона отново "опря" до услугите на Жерар Пике


По ирония на съдбата Барселона отново "опря" до услугите на Жерар Пике
Снимка: Getty Images

985 0

В последните няколко месеца сериозно се спекулира с името на Жерар Пике в състава на Барселона. Медиите в Испания не спират да се интересуват от централния защитник и бъдещето му при каталунците, което до вчера изглеждаше много мрачно. 

В снощната загуба на испанския тим от Интер в Шампионска лига, обаче, Пике се върна на терена, след като Кристенсен получи усукване на глезена и ще влезе в лазарета за неизвестен период от време. Със сигурност, обаче, ще пропусне следващия мач от Ла Лига и "малкия финал" на "Камп Ноу" срещу Интер другата седмица, който до голяма степен ще определи кой ще се класира за елиминационната фаза в Шампионска лига. 

Това направи Жерар Пике от 5-и централен защитник в клуба твърд титуляр за следващите два мача или иначе казано: съдбата му дава последен шанс да докаже, че има място в Барселона пред Шави Ернандес и ръководството. 

Все пак не липсват и други възможности пред треньора на каталунците. Маркос Алонсо може да поеме лявата част на защитата и по този начин да заиграят в схема с 3-а бранители. Очаква се Кунде също да бъде възстановен съвсем скоро.

Вижте още: Любовите на Пике: Към топката, която едва не му струва живота, към Шакира и семейството 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички