"Плъх, хормонално джудже...": Бивш управник в Барселона направил Лео Меси на пух и прах


"Плъх, хормонално джудже...": Бивш управник в Барселона направил Лео Меси на пух и прах
Снимка: Getty Images

6633 0

Суперзвездата на ПСЖ и Аржентина - Лионел Меси, е бил подложен на гнусни обиди от бившия шеф на правния отдел на Барселона Роман Гомес Понти, твърди авторитетната медия SPORT.

Изданието се е сдобило с потока от съобщения в WhatsApp, разменени между бившия борд на Барса, които разкриха силна враждебност към клубната легенда.

Разговорите също така са включвали Хосеп Мария Бартомеу, бившия главен изпълнителен директор Оскар Грау и имена като Жорди Моикс, Ориол Томас и Дейвид Белвър. Бившият финансов директор Панчо Шрьодер и директорът за стратегия и иновации Хавиер Собрино също са били част от чатовете.

"Барто, наистина не можеш да си толкова добър човек с този плъх. Клубът му е дал всичко и той се е посветил на това да избира кои играчи да купуваме и как спонсорите да бъдат само за него".

"И най-вече неуважението към клуба и работещите в клуба сме понесли от това хормонално джудже, което дължи живота си на Барселона", това са били само някои от шокиращите съобщения на Понти срещу Меси.

Източникът не посочва датата на тези съобщения, но ако вникнем добре в тях, става ясно, че евентуална раздяла между Барселона и Меси сякаш е била очаквана.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ал Насър събира Роналдо със звезда на Барса?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички