Пике призна: Не ни хареса поведението на Сарабия, но той се извини


Пике призна: Не ни хареса поведението на Сарабия, но той се извини
Снимка: Getty Images/Guliver

1536 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике потвърди, че в отбора са били недоволни от поведението на помощник-треньора Едер Сарабия по време на дербито с Реал Мадрид. След мача се появиха слухове, че футболистите са били недоволни от бурните реакции на Сарабия на резервната скамейка.

"Когато един клуб е слаб, изскачат подобни неща. Казваха, че не се събираме в кръг преди мачовете, защото в съблекалнята има лоша атмосфера. Но цялата работа е в смяната на треньора - тренировките протичат различно. За втория треньор е напълно нормално да се държи така. Обсъдихме го в съблекалнята и го възприемаме нормално. Играчите разбират всичко", сподели Пике, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Сарабия се извини и ние казахме, че такъв метод не е за нас. Ако клубът имаше подобен имидж, би било разбираемо. Но на нас това не ни прилича. Въпреки че ни харесва, че на скамейката има страст. Нормално е, когато клубът е слаб, но ако трябва да излезем и да опровергаем нещо, ние го правим", допълни защитникът. Кике Сетиен също се изказа по темата. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички