Перес води Холанд в Реал през 2024 г., откупната му клауза е 150 милиона


Перес води Холанд в Реал през 2024 г., откупната му клауза е 150 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

2580 0

Сделките през летния трансферен прозорец вече започнаха - някои бяха продадени, други преподписаха договорите си, а на трети тепърва ще се решава бъдещето. Един от трансферите на годината е преминаването на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити

"Гражданите" успяха да договорят норвежеца още преди края на миналия сезон, който бе една от трансферните цели на Реал Мадрид, наред с Килиан Мбапе. В крайна сметка нито един от двамата не акостира на "Сантяго Бернабеу", но изглежда испанските столичани вече гледат към бъдещето и умуват кой да наследи Бензема. 

По всичко изглежда, че французинът с алжирски корени ще преподпише за поне още 2 години, което означава, че през 2024 г., той ще бъде с изтичащ договор и на 36 години. Вероятно скорошното му преподписване ще бъде последно с "белия балет", а за негов заместник е харесан... Ерлинг Холанд!

Испанското издание As съобщава, че ръководството на "кралския клуб" планува да предприеме нова офанзива за норвежката звезда след две години, когато ще има активна клауза за продажба в договора му. Всеки отбор ще може да си осигури правата му срещу 150 милиона евро, но не всеки ще може да плаща заплатата му. Така Реал ще може да хитро да си реши проблемите в предни позиции, стига таранът още да бъде на познатото високо ниво.

Вижте повече за оставането на Бензема в Реал Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички