Перес умолява Зидан да се върне на "Сантяго Бернабеу"


Перес умолява Зидан да се върне на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Guliver/GettyImages

4675 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е провел телефонен разговор с бившия мениджър на тима Зинедин Зидан, в който го е умолявал да се върне на работа на "Сантяго Бернабеу", твърди испанското предаване "Jugones".

Перес е готов да осигури пълни правомощия на Зидан, а в същото време и неограничени средства за трансфери. За момента обаче французинът е отхвърлил офертата, но е склонен да се завърне през лятото.

Зинедин Зидан бе треньор на тима в периода 2016 - 2018 година, когато "кралете" триумфираха рекордните три поредни пъти в Шампионска лига. След напускането на Зидан през лятото обаче тимът рязко снижи представянето си, а късно снощи отпадна и от Шампионска лига след унизителна загуба на "Бернабеу".

Друга опция за поста е още един бивш мениджър на клуба - Жозе Моуриньо. И двамата специалисти не са в бранша от известен период от време, като се отдават на почивка, но именно "Сантяго Бернабеу" е едно от местата, където със сигурност биха се завърнали в даден етап от своята кариера.

Флорентино Перес е бил последният човек, който е напуснал "Бернабеу" след снощната загуба, като е останал след полунощ, за да проведе дълъг разговор със Сантяго Солари (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички