Перес е категоричен, Реал Мадрид няма да прави трансфери през зимата


Перес е категоричен, Реал Мадрид няма да прави трансфери през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1662 0

Кристиан Ерикесен, Пол Погба, Дон ван де Беек - това са само част от имената, свързвани с трансфер в Реал Мадрид. Според испанското издание AS обаче през зимата нито едно от трите имена няма да премине на "Сантяго Бернабеу".

В Мадрид няма да правят трансфери по време на януарския прозорец, а решението е на президента Флорентино Перес. Той не иска да губи пари и време, като се позовава и на факта, че в момента всички позиции са дублирани. Разрешените от Ла Лига 25 места са заети + Родриго от Кастия.

Според изданието трансфери ще се извършват само в два случая: при тежка контузия и дългосрочно отсъствие или при неочаквано искане за изходящ трансфер. От "Кралския клуб" предпочитат да продължат с наличните футболисти, въпреки че много от тях все още не са убедили с представяне си или не са получили време за изява. От една страна са новите играчи с по-малко минути като Йович, Менди, Милитао и дори Хамес. От друга са играчи, които рядко са включвани: Браим, Мариано и  Одриосола. Интересен е случаят на Иско, който няма да бъде включен в националния отбор, ако не играе по-редовно. Това поражда спекулации, че може да потърси нов клуб през зимата.

Междувременно пък в Испания бе разкрит интересен план на Реал Мадрид, чрез който през лятото ще привлекат Килиан Мбапе. Ето какъв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички