Реал Мадрид не се е отказал от звездата на Наполи, предлага 20 млн. евро плюс една от звездите си


Реал Мадрид не се е отказал от звездата на Наполи, предлага 20 млн. евро плюс една от звездите си
Снимка: Getty Images/Guliver

2825 0

От Реал Мадрид готвят оферта за следващото лято за звездата на Наполи - Фабиан Руис. Испанският национал е следен както от "белия балет", така и от големия им съперник Барселона.

Според Mundo Deportivo от Реал ще предложат на италианския клуб 20 млн. евро плюс Иско, който е оценен на 65 млн. евро. Към този момент Зинедин Зидан предпочита други играчи и не разчита на Иско. Карло Анчелоти, който е начело на Наполи, пък познава добре халфа и ще се радва отново да работи с него.

До сделка обаче ще стигне много трудно, особено след проваления трансфер на Хамес Родригес в Наполи, който създаде напрежение между двата тима. Контрактът на Руис с Наполи е до 2023 г. и италианският отбор спокойно очаква най-добрата оферта за играча си. Той е юноша на Бетис, а в Наполи премина през 2018 г. за 30 млн. евро.

Освен това по-рано се появи информация, че от Наполи планират клауза, която сериозно да ограничи Реал и Барселона - ето каква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички