Отдадените под наем от Реал Мадрид с ключов принос за трансфер на Мбапе


Отдадените под наем от Реал Мадрид с ключов принос за трансфер на Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

6307 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е обсебен от идеята да подпише с Килиан Мбапе, като се очаква през следващото лято да има офанзива за привличането му. Сега от "белия балет" дори имат и нов план, по който да осъществят по-лесно сделката.

От "Бернабеу" следят с интерес представянето на играчите си, които са под наем -  Серхио Регилон, Мартин Йодегор, Дани Себайос, Такефуса Кубо и Ашраф Хакими. От Реал са доволни, че футболистите се представят на ниво и имат ключова роля в своите отбори. По този начин ще може да си ги върнат и да се подсилят на няколко позиции без да харчат пари.

Планът за връщането им ще позволи да се подпише с още един Галактико, като Килиан Мбапе е основната цел. Перес няма намерение да се увлича с нови играчи през зимата, което ще му позволи през лятото финансите да бъдат отделени за една голяма звезда. Босът на "белите" се придържа към стретегията си всяко лято да подписа с една суперзвезда, като да привлече вниманието и да надгради първия отбор. През изминалото лято това име бе Еден Азар.

Междувременно играчите на Реал Мадрид правят всичко по силите си, за да избегнат връщането на Жозе Моуриньо в отбора (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички