Педри се "врече в любов" на Барселона, но флиртува с Висшата лига


Педри се "врече в любов" на Барселона, но флиртува с Висшата лига
Снимка: GettyImages

3838 0

Един от най-големите таланти в световния футбол - Педри, сподели мислите си за бъдещето, след като 20-годишният футболист вече разполага с 104 двубоя за каталунците, в които се отчете с 16 гола и 7 асистенции.

Испанецът сподели за авторитетното издание "Marca", че планира да остане в Барселона "много години напред", но не изключва вариант да премине във Висшата лига. 20-годишният беше истинско откритие, след като проби в първия отбор на "блаугранас", утвърждавайки се като ключов играч за лидера в Ла Лига в рамките на два сезона. 

Желанието на Педри

На въпрос за възможността да премине в Англия, той сподели: "В момента не. Аз съм в Барселона и се надявам да остана тук още много години. Обичам Ла Лига, но нищо не трябва да се изключва като вариант".

Испанският национал разполага с контракт за Барселона до лятото на 2026 година, а порталът Transfermarkt оценява качествата на играча на 100 милиона евро.

Ето кой талант на Барселона бе определен като "добро дете" от суперзвезда на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички