Педри обяви Френки де Йонг за перфектен заместник на Серхио Бускетс в Барселона


Педри обяви Френки де Йонг за перфектен заместник на Серхио Бускетс в Барселона
Снимка: GettyImages

1376 0

Един от най-обещаващите таланти на Барселона и световния футбол - Педри, определи своя съотборник при каталунците - Френки де Йонг, като перфектен заместник на легендарния Серхио Бускетс, който се очаква скоро да напусне.

Бускетс е един от лидерите на отбора в последните 15 години. Той обаче е много вероятно да прекрати знаменитата си кариера с "лос кулес", тъй като договорът му изтича в края на сезона, а множество информации твърдят, че се оглежда за ново приключение.

"Френки има много качества. Виждали сме, че когато играе за Нидерландия на тази позиция, се представя великолепно. Мисля, че за в бъдеще може да го замести, но се надявам Бускетс за удължи договора си", заяви младокът пред "Diario Sport".

И докато бъдещето на Серхио с Барселона не е ясно, то това на замия Де Йонг е същото. В последните месеци нидерландският халф бива свързван с редица отбори. През лятото той бе близо да подпише с Манчестър Юнайтед, но трансферът пропадна. През 2019-а година каталунците заплатиха 75 млн. евро, за да си осигурят правата му от Аякс.

Бускетс от своя страна вече обяви официално оттеглянето си от националния отбор на Испания след ужасяващото отпадане на 1/8 финалите на Световното първенство в Катар от Мароко.

Ето какво мислят в испанския гранд относно евентуално негово оставане в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички