Отново липсата на пари пречи на Барселона, изпуска трансфера на "малкия Меси"


Отново липсата на пари пречи на Барселона, изпуска трансфера на "малкия Меси"
Снимка: Getty Images

2779 0

Барселона може да изпусне шанса си да подпише с "малкия Лионел Меси" Естевао Уилиан, тъй като водещи европейски клубове се подготвят да привлекат бразилското дете чудо.

Отново финансовите проблеми спират Барселона

Барселона може да се размине с мечтан трансфее заради липса на финанси

Известен като "малкия Меси", 16-годишната бразилска сензация Естевао Уилиан е желан от няколко топ европейски клуба като Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити. Тийнейджърът, който наскоро направи своя старши дебют за Палмейрас в последния мач на клуба за сезона, вероятно ще напусне бразилската лига, когато навърши 18 години през 2025 г.

Барселона се смяташе за фаворит за привличането на младия играч, тъй като Уилиан по-рано спомена, че мечтае да играе за каталунския гигант. Това обаче е много вероятно да не се случи, тъй като другите конкуренти са по-склонни да пларяр клаузата за освобождаване на играча, която е 60 евро милиона, според Mundo Deportivo.

През октомври бащата на играча пътува до Европа, където посети няколко топ клуба като Сити, Челси и ПСЖ. Подобно на желанието на сина му, баща му също иска той да представлява каталунския гранд, но е малко вероятно те да похарчат сериозна сума, като се има предвид продължаващото им финансово ограничение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички