Откровено със Суарес: Плаках заради Барселона, след като ухапах Киелини


Откровено със Суарес: Плаках заради Барселона, след като ухапах Киелини
Снимка: Getty Images/Gulliver

1623 0

В един от най-тежките си моменти във футболната си кариера Луис Суарес не се е стърпял и е заплакал. Но причината не е ухапването, което причини на Джорджо Киелини по време на Мондиал 2014, а разговор, който се е случил след това.

Уругваецът е вярвал, че това изпълнение може да е коствало трансфера му в Барселонао - това, за което е мечтал винаги. Агентът му обаче го е уверил, че сделката все пак ще бъде сключена, а след това Суарес е получил обаждане и от Андони Субисарета.

Пере Гуардиола ми се обади да ми каже да бъда спокоен, защото Барса още ме иска. И Суби  ми се обади. Спомням си, че плаках, когато говорих с Андони и разбрах, че още ме искат след инцидента с Киелини. Барселона беше голям стимул за мен да се възстановя психически", сподели Суарес в специално интервю за El Periodico.

"За всеки номер 9 е сбъдната мечта да има до себе си двамата най-добри в света. Има затворени мачове, в които те създават пространства и правят разликата. Привилегирован съм.

"Критикували са ме за удари с ръце, за настъпвания, но аз никога не съм говорил как противникът пречи на играта ми. Това са футболни правила и всичко се случва там на терена. Един рита, друг го ритат", каза още нападателят на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички