Неймар проговори за скандала с Унсуе и дали иска да напуска Барселона


Неймар проговори за скандала с Унсуе и дали иска да напуска Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1841 0

Звездата на Барселона Неймар отрече слуховете, че ще напусне Барселона и ще заиграе в Манчестър Юнайтед. Преди няколко дни се появи информация, че нападателят е заплашил ръководството на клуба с напускане заради скандал с настоящия помощник на Луис Енрике - Хуан Карлос Унсуе. 

"Искам да съм тук и затова поднових договора си. Щастлив съм с всичко, което съм свършил тук за клуба. Щастлив съм със съотборниците си и се чувствам у дома", сподели Неймар. 

Според информацията, той се е опитал да мотивира нападателя, като му казал, че трябва да ползва примера на сънародника си Роналдиньо и да се раздава на терена по същия начин като него. Това обаче не се харесало на бразилеца и заплашил с напускане. 

"Тъжно е, че Луис Енрике напуска. Преминали сме през много хубави неща заедно. Харесва ми начинът, по който работи. Той иска винаги да печели и е един от най-добрите треньори в света. Пожелаваме му всичко най-добро и му благодарим за всичко, на което ни научи. Сега обаче трябва да продължим", допълни Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички