Нова изтекла информация: Меси дори не е в тройката на най-скъпоплатените играчи


Нова изтекла информация: Меси дори не е в тройката на най-скъпоплатените играчи
Снимка: Guliver/GettyImages

2487 0

Скоро на пазара ще излезе германската книга "Football Leaks: The Dirty Bussiness of Football", като в медиите излезе нова информация, която ще бъде публикувана в изданието. Тя е свързана с най-скъпоплатения играч на планетата, като той не е Карлос Тевес, както беше обявено при трансфера му в Шанхай Шенхуа.

Оказва се, че неговият сънародник Езекиел Лавеци, който играе за Хабей, е футболистът с най-високо възнаграждение в професионалния футбол. Бившият ас на Наполи, който се оказа ненужен в ПСЖ, се разписва срещу 41.5 милиона паунда, което означава, че седмичната му заплата е 798 хиляди паунда.

Карлос Тевес, който беше обявен за най-добре платения футболист през зимата, прибира по 634 615 хиляди на седмица, докато далеч на третото място е Кристиано Роналдо с възнаграждение от 424 615 на седмица.

Португалецът се "намърда" в топ 3, след като подписа нов договор с Реал Мадрид през октомври, като се очаква той да бъде изместен от Лионел Меси. Интересното е, че Ла Пулга е едва на 5-о място със седмична заплата от 362 хиляди паунда, а пред него е Оскар с 400 хиляди. Както е известно, през зимата той смени Челси с китайския Шанхай СИПГ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички