"Отивай в кухнята": Барселона със силно послание по случай 8-и март за грубостите към дамите (ВИДЕО)


"Отивай в кухнята": Барселона със силно послание по случай 8-и март за грубостите към дамите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1641 0

По случай Международния ден на жената - 8-и март, от Барселона излязоха със силно послание. За целта Роберт Левандовски бе принуден да прочете някои от обидните и груби коментари, които дамите ежедневно получават.

В тях личат основно мнения на хора, които вярват, че женският футбол не си заслужава да бъде наблюдаван. Някои обаче стигат далеч в тези си твърдения. Мария Пилар Леон, която е част от женския отбор на каталунците, също е до Лева.

"Получаваме такива съобщения всеки ден. Само защото сме жени. Ще продължаваме да се борим за правата си с ясната цел. Така че следващите поколения жени могат да стигнат дори по-далеч от нас" - споделя Леон.

"Не ни пука за вас", "Не би била титуляр дори в местния градски отбор", "Никой не иска да гледа мачовете ви", "Стига публикувахте за този глупав отбор", "На никого не му пука", "Трябва да адаптирате правилата спрямо тях", "Отивай в кухнята", "Толкова си секси", "Играете тази вечер? Значи е вечер за филми" - са част от коментарите.

Можете да изгледате цялото послание на Барселона и какво имат да кажат Роберт Левандовски и Мария Пилар Леон по темата - чрез видеото по-долу в материала.

Екипът на SportLive.bg използва случая, за да честити празника на всички дами!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички