Шави с трансферни новини, които ще зарадват феновете на Барселона


Шави с трансферни новини, които ще зарадват феновете на Барселона
Снимка: Getty Images

2500 0

Треньорът на Барселона - Шави, сподели любопитни подробности около клуба, свързани с предстоящия летен трансферен прозорец. Специалистът каза дали и какви нови попълнения ще търсят каталунците.

Ситуацията в Барса

Финансовите проблеми при "лос кулес" затрудняват изключително ръководството на клуба в подбора на нови играчи. На няколко пъти испанският гранд трябваше да намаля възнагражденията на свои футболисти и да се раздели с други такива, сред които Лео Меси и Луис Суарес. 

Въпреки това обаче, каталунците по един или друг начин съумяха да си осигурят част от желаните футболисти миналото лято като Роберт Левандовски, Рафиня и Жул Кунде.

Положителните новини от Шави

"Барса винаги се подсилва, когато дойде пазарът. Независимо дали ни харесва, или не, това ще се отплати, а в Барса всичко трябва да е отлично. Намираме се в трудна за справяне икономическа ситуация, зависим от феърплея, но със сигурност ще се подсилим. Трябва да бъдем по-конкурентноспособни в Европа. Изминалото беше тест, който ни показа, че все още не сме напълно добре", коментира Шави, цитиран от "Barca Blaugranes". 

"Вече го обявих, президентът Лапорта ще ми се обади разсърден. Практически е невъзможно Барселона да подпише с нови играчи през лятото. Много неща ще трябва да се променят, защото ако не се, ще бъдем в беда", допълни още той.

Каталунците не се подсилиха с нито един играч по време на зимния трансферен прозорец. Не всичко в работата на Шави обаче е цветя и рози. Треньорът сподели кои за 25-е процента от нея, които мрази.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички