Шави с откровено признание - не харесва 25% от работата си в Барселона


Шави с откровено признание - не харесва 25% от работата си в Барселона
Снимка: GettyImages

2271 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, призна, че откакто е застанал начело на испанския гранд са настъпили някои от най-лошите дни в живота му!

Легендарният халф на каталунците заяви следното по време на пресконференция, цитиран от "GOAL": "Някои от най-лошите дни в живота ми дойдоха, след като станах треньор на Барселона. Непрекъснато гледам мачове. Нашите ги гледам по три или четири пъти...".

"Това е нещо, което ми харесва. Както е казвал Пеп (б.р. - Гуардиола) - когато си треньор на Барса, трябва да се грижиш за 200 неща. Тази работа е по 24 часа в денонощието. Харесвам 75% от нея, останалите 25% са много трудни", обясни Шави и допълни:

"Непрекъснато съм съден и критикуван. Трудно е, имам семейство и деца. Има много моменти, в които не си струва да си треньор на Барселона. И дори повече, ако си "куле" като мен. Понякога не разбираш за критиките по твой адрес и някой приятел ти се обажда, за да ти каже, че те "убиват" в социалните мрежи. Много е трудно, когато те обвиняват, че не си добър и че нямаш характер", не скри 43-годишният наставник на Барса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В първите им 50 мача като треньори в Ла Лига: Шави спечели повече точки от Гуардиола!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички