"Интересът на Барса е реален": Треньорът на Виляреал коментира бъдещето на Хуан Фойт


"Интересът на Барса е реален": Треньорът на Виляреал коментира бъдещето на Хуан Фойт
Снимка: Getty Images

3757 0

Старши треньорът на Виляреал Унай Емери заяви, че Хуан Фойт иска да остане в отбора, но призна, че интересът на Барселона е реален и че не се знае какво може да се служи до края на летния трансферен прозорец (1 септември).

Каталунците се спряха на името на аржентинеца, след като не успяха да склонят Челси да им продаде Сесар Аспиликуета. Смята се, че ръководството на "жълтата подводница" би пуснало 24-годишния Фойт на "Камп Ноу", ако получи 42 милиона евро - колкото е освобождаващата му клауза.

"Интересът на Барса е реален", каза Емери пред "Caderna SER" и допълни: "Те имат нужда от подсилване на тази позиция (б.р. - десен бек) и Фойт е подходящ избор. Въпросът е дали самият играч иска трансфер или не - той винаги ми е казвал, че е много щастлив тук".

"Хуан Фойт не настоява да напусне и иска да остане. Оттук нататък, не знам в каква посока биха се развили обстоятелствата. Той е важен футболист за нас, който израсна много в последните години. В никакъв момент не изключвам, че ще бъдем неприятно изненадани, но най-нормалното нещо е да остане във Виляреал", допълни още бившият наставник на Арсенал.

Вижте още: Манчестър Юнайтед намери решение - праща ненужен защитник в Олимпик Марсилия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички