От Реал Мадрид направиха грандиозно обещание за новия стадион


От Реал Мадрид направиха грандиозно обещание за новия стадион
Снимка: Getty Images/Guliver

2025 0

Легендата на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо, който е и директор в клуба, говори относно новия стадион "Сантяго Бернабеу", който в момента е в процес на реконструкция. Той направи грандиозно обещание относно новия стадион и заяви, че ще е с основно значение за бъдещето на клуба.

"Развитието на стадиона ще бъде от най-голямо и фундаментално значение за бъдещето на Реал Мадрид, както "Бернабеу", когато е построен през 1947 година. Нова ера ще започне в клуба. Стадионът е на стратегическа локация и ще бъде икона за града. Претендираме за доминация в световния футбол благодарение на стадиона.

Хората ще му се наслаждават 365 дни в годината, а не само за 30 мача на година. Знаем, че е огромно предизвикателство, но това ще ни помогне в битката на най-елитно ниво в световния футбол в бъдеще. Искаме да сме най-добрите и заради това трябва да имаме най-добрите играчи и най-добрия стадион - това е стратегически елемент" - сподели Бутрагеньо.

Междувременно един от ключовите играчи на Реал Мадрид Тони Кроос влезе в конфликт с Обамеянг, като дори бяха замесени децата им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички