Обамеянг и Кроос влязоха в директен спор заради изказване на звездата на Реал


Обамеянг и Кроос влязоха в директен спор заради изказване на звездата на Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1387 0

Ако има човек, който не се крие на терена, това е Пиер-Емерик Обамеянг, като не си замълча и за критиките на звездата на Реал Мадид Тони Кроос относно отпразнуването му на гол. Полузащитникът на "белия балет" обсъждаше елементи от съвременната игра и директно цитира маската на "Черната пантера" на Обамеянг.

"Намирам тези тържества за много глупави, още по-лошо е, ако има някакви предмети, скрити в чорапите им“, беше казал Кроос в своя подкаст, Einfach mal Luppen. "Веднъж Обамеянг празнува и извади маска. Не мисля, че това също е добър пример за подражание. Какви глупости. Това, което винаги ми се е струвало сладко, беше Герд Мюлер. Той просто скочи, вдигна панталона си. Това беше истинска радост, нищо голямо".

А нападателят на Арсенал отговори в Twitter.  Между другото, този Тони Кроос има ли деца? Само за да припомня, че го направих за сина си няколко пъти и ще го направя отново. Пожелавам ти един ден да имаш деца и да ги правиш щастливи, както говорят учениците от прогимназията, публикува той в Twitter, цитирайки по-долу туит.

В него показва как един ученик е избрал снимка на Обамеянг и че именно той ги прави щастливи. Късно в четвъртък вечерта Кроос също отговори на нападателя на Арсенал, че има три деца, завършвайки с емотиконка целувка. А защо Кроос се изказа остро и за ФИФА и УЕФА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички