Човекът, довел Пауло Дибала в Европа, го посъветва да отиде в Реал Мадрид


Човекът, довел Пауло Дибала в Европа, го посъветва да отиде в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2100 0

Пауло Дибала да напусне Ювентус и да премине в Реал Мадрид. Такъв съвет получи аржентинският футболист от човека, който го доведе в европейския футбол - Маурицио Зампарини. Италианският бизнесмен, който е бивш собственик на Палермо, привлече Дибала в своя клуб през 2012 година, а сега смята, че е време за промяна в кариерата на аржентинеца.

Зампарини смята, че шансовете за игра, които получава Дибала през този сезон в Ювентус, са крайно незадоволителни. Поради тази причина Зампарини съветва Дибала да напусне Торино и да продължи кариерата си в испанския колос Реал Мадрид, който проявява интерес към него.

"Дибала да не играе в Серия А - това е богохулство. Пауло трябваше да послуша съвета ми преди три години и да напусне Торино. Съветът, който му давам днес, е същият: Пауло, напусни Ювентус и отиди в Реал Мадрид. Ти си шампион, а не заместник", отсече Зампарини пред Tuttosport.

Наскоро се появиха информации, че Зинедин Зидан е готов да се раздели с две от звездите си, за да привлече Дибала (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички