От Интер са категорични: Не водим преговори с Барселона за Лаутаро


От Интер са категорични: Не водим преговори с Барселона за Лаутаро
Снимка: Getty Images/Guliver

1192 0

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Занети е категоричен, че в момента Барселона не води преговори за подписване на Лаутаро Мартинес. Аржентинският нападател е мишена каталунците, като последните съобщения сочат, че от клуба подготвят окончателна оферта за него.

"В неговия случай, като млад играч с такъв потенциал, е нормално други отбори да го гледат. Но това, което виждам всеки ден е Лаутаро, който иска да остане в Италия. В момента няма преговори между Интер и Барселона", каза Занети.

"Доволни сме от него и знам, че и той е щастлив тук. Той знае, че е в страхотен клуб и че се подобрява много благодарение на треньора Антонио Конте", допълни още той.  

Аржентинският нападател е основна трансферна цел пред "блаугранас" през това лято, а след решението на Меси да остане в отбора, ръководството на Барселона отново може да се фокусира върху привличането му. Според информациите, Мартинес ще бъде заместникът на Луис Суарес, който почти със сигурност ще напусне в посока Ювентус.

Междувременно стана ясно, че три английски гранда проявяват интерес към нападателя на Барселона Антоан Гризман (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички