От Барселона са дали краен срок на Шави, в който да каже дали ще поеме отбора


От Барселона са дали краен срок на Шави, в който да каже дали ще поеме отбора
Снимка: Guliver/GettyImages

2387 0

Медиите в Испания все по-упорито твърдят, че Шави се доближава до сделка с Барселона. Неговото име се счита като фаворит за заместник на Ернесто Валверде, който загуби доверието на шефовете си след загубата от Атлетико (Мадрид) за Суперкупата на Испания.

От каталунския клуб искат бившият им играч веднага да замени Валверде, като му предлагат договор от 2 години и половина. От настоящия клуб на Шави Ал Сад вече признаха, че се водят преговори с Барселона. "Има преговори между Шави и Барселона. Той има пълната свобода да вземе решението, което му подсказва сърцето. Ние няма да го спираме или да му пречим", заяви спортният директор на клуба Мухамад Гулам.

Според информацията Шави трябва да даде отговора си до края на неделния ден. Голямото притеснение на легендата на каталунците е, че няма да е етично да напусне Ал Сад по средата на сезона. Според Cadena COPE пък обявяването на Шави Ернандес за нов старши треньор на Барселона е въпрос на часове. Според информацията, преговорите са в много напреднала фаза. Ако това се случи, то Валверде ще влезе в историята на каталунците с доста неприятно "постижение" - ето какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички