От Барселона разкрика кои отбори искат Неймар


От Барселона разкрика кои отбори искат Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

2820 0

Техническият секретар на Барселона Роберт Фернандес коментира бъдещето на звездата Неймар в тима. В последните дни се появи новина, че Ней вече не е щастлив на "Камп Ноу", като е получил и съвети от свои приближени да напусне клуба, за да излезе от сянката на Лионел Меси.

Миналия юни бразилецът подписа нов 5-годишен договор с Барселона. В него има откупна кауза за 200 милиона евро, която се увеличава с всяка изминала година. Така тя в момента набъбна до 222 милиона, а след 12 месеца ще е 250 милиона. 

През миналата година също се говореше, че голаджията ще напусне каталунската столица, а най-голям интерес към него имаше от ПСЖ и Манчестър Юнайтед. В крайна сметка до подобен трансфер не се стигна, като сега Фернандес разкри има ли реални оферти за техния играч.

"Не мисля, че подобен трансфер ще е възможен в близките години. Не ни е част от плановете да губим важни играчи. Опитваме се само да подобряваме състава си. До сега оферти за Неймар не е имало. През това лято смятаме да привлечем още играчи, но които и да са те, трябва да са наистина страхотни футболисти, за да ги купим", сподели Фернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички