От Барселона готвят дисциплинарни наказания за Меси за отсъствията му от тренировки


От Барселона готвят дисциплинарни наказания за Меси за отсъствията му от тренировки
Снимка: Getty Images/Gulliver

4942 0

Ръководството на Барселона ще накаже дисциплинарно Лионел Меси заради отсъствието на аржентинеца за старта на предсезонната подготовка на първия отбор, както и за всяко последващо негово отсъствие от тренировка. Това съобщи известният италиански журналист Танкреди Палмери.

Както е известно, в неделя сутрин играчите от първия отбор и тези, които ще водят подготовка под ръководството на Роналд Куман, се явиха за задължителни PCR тестове, но имаше един голям отсъстващ - звездата с №10. Неговата липса допълнително засили спекулациите за бъдещето му в отбора, като световните медии са категорични, че аржентинецът ще напусне "Камп Ноу".

Според Танкреди Палмери Барса ще наложи дисциплинарно наказание на Меси за всеки ден отсъствие от лагера на отбора, който поднови тренировки. От Барселона ще намаляват заплатата на Меси пропорционално с дните, в които го няма. Възнаграждението на аржентинската звезда е 110 000 евро на ден.

В сряда се очаква да се състои среща между Лео Меси и президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу, на която да се представят гледните точки на двете страни. Междувременно Бартомеу уволни "виновниците" за решението на Меси да напусне отбора (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички