Остана само един кандидат за подписа на Коутиньо


Остана само един кандидат за подписа на Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

11526 0

Ако твърденията, че Барселона се разделя с Филипе Коутиньо са истина, то засега има само един кандидат за подписа на бразилеца, твърди Cadena SER. По-рано сред претендентите за халфа бяха спрягани Манчестър Юнайтед и бившият му клуб Ливърпул, но сега става ясно, че само Челси не се е отказал от идеята да го привлече.

През настоящия сезон 26-годишният Коутиньо пораждаше различни коментари за себе си сред феновете, журналистите в Испания и ръководството. Но след поражението от Ливърпул в полуфиналите на Шампионска лига стана ясно, че Барселона твърдо е решила да продаде бразилеца.

СНИМКА+ВИДЕО: ПРОКЪЛНАТА КЪЩА ПРОВАЛЯ КАРИЕРАТА НА КОУТИНЬО НА "КАМП НОУ"

Халфът така и не оправда очакванията на "Камп ноу" от трансфера си през януари 2018 година. Той се превърна в най-скъпото попълнение в тима и дойде в Каталуня след продължителна трансферна сага.

В Челси гледат на Коутиньо като възможния заместник на Еден Азар, който иска да продължи кариерата си в Реал Мадрид. За да го привлекат обаче, на "Стамфорд Бридж" трябва първо да си извоюват отмяна или замразяване на забраната от ФИФА да правят трансфери. Кои други играчи могат да си тръгнат от каталунския гранд още през лятото вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички