СНИМКА+ВИДЕО: Прокълната къща проваля кариерата на Коутиньо на "Камп ноу"


СНИМКА+ВИДЕО: Прокълната къща проваля кариерата на Коутиньо на "Камп ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1871 0

Преди малко повече от година Барселона плати рекордните за клуба 135 милиона евро на Ливърпул, за да привлече полузащитника Филипе Коутиньо. Оттогава досега бразилецът записа 43 мача за каталунците във всички турнири, в които вкара 10 гола и направи 5 асистенции. Но усмихнатият Филипе не оправдава очакванията в клуба.

Според фенове на Барселона недобрата форма на Коутиньо се дължи на... къщата, в която живее в каталунската столица. Някои от тях смятат хубавата къща в Кастелдефелс за прокълната. Коутиньо се засели в дома веднага след трансфера си - през януари 2018 година. Месец по-късно жилището бе ограбено, но, за щастие, семейството на футболиста не е било там в този момент.

През 2014 година в този дом бе настанен полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас, който през същата година премина в Челси. Вече като играч на лондончани Сеск е дал жилището под наем на защитника Томас Вермален, който е известен със своята "чупливост": За почти 5 години в Барселона белгиецът пропусна 568 дни заради контузии.

След преминаването на Вермален в Рома "прокълнатата" къща е наета от полузащитника на Барселона Андре Гомеш, едно от големите трансферни разочарования на клуба през последните години. За 78 мача за каталунците португалецът вкара само 3 гола и направи 4 асистенции. В момента той играе под наем в Евертън. В Англия пък има прокълнат нападател. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички