Готвят лятна революция в Барса: Тръгват си десетима футболисти


Готвят лятна революция в Барса: Тръгват си десетима футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

9429 0

В Барселона готвят масова разпродажба на футболисти през летния трансферен прозорец, съобщава AS. Според изданието от "Камп ноу" ще си тръгне почти цял отбор футболисти, като точната бройка е десетима.

"Каталунците са готови през идващото лято да се разделят с 10 футболисти. В списъка присъстват дори имена като Самюел Юмтити, Иван Ракитич и Филипе Коутиньо. Ръководството на клуба е разочаровано от играта на Коутиньо, който има контракт до лятото на 2023 година", пише AS.

Съобщава се още, че Кевин-Принс Боатенг ще се върне в Сасуоло, а Джейсън Мурийо - във Валенсия. Яспер Силесен, Томас Вермален и Рафиня Алкантара също ще бъдат продадени при възможност, тъй като почти не играят за Барселона.

През настоящия сезон каталунците спечелиха титлата в Испания и са на финал за Купата на Краля. Ръководството обаче е разочаровано от отпадането от Шампионска лига, на крачка от финала. От това може да си изпати и треньорът Ернесто Валверде, който може да бъде уволнен. Кой е фаворитът да го замени вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички