Осасуна приближи топ 6 след триумф в мач с 6 гола


Осасуна приближи топ 6 след триумф в мач с 6 гола
Снимка: Getty Images/Guliver

1525 0

Осасуна победи у дома Алавес с 4:2 в среща от 12-ия кръг на испанската Ла Лига. Новаците откриха в 20-ата минута чрез Рубен Гарсия, а 6 по-късно Езекиел Авила покачи на 2:0. По-малко от минута обаче трая радостта на домакините, след като Виктор Лагуардия намали пасива на гостите.

Роберто Торес върна аванса от два гола за състава от Памплона след точно изпълнен единадесетметров наказателен удар. Лукас Перес на свой ред бе точен от бялата точка, за да върне отново надеждите на Алавес, но Хуан Вияр, след третата отсъдена дузпа в срещата, сложи край на спора в интригуващия сблъсък на "Естадио Ел Садар“.

Така Осасуна продължава без загуба у дома вече шест мача, докато Алавес остава без успех при визитите си. Тимът от Памплона е на осмата позиция в таблицата с 18 точки, на една от топ 6 и на три от топ 4. Алавес пък остава в опасна близост до зоната на изпадащите, на три пункта от Селта, който по-късно приема у дома Хетафе. В следващия кръг Осасуна гостува именно на Хетафе, докато Алавес играе вкъщи с Валядолид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички