Окончателно: Барселона ще е без важен играч за двубоя с Атлетико


Окончателно: Барселона ще е без важен играч за двубоя с Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1070 0

Централният полузащитник на Барселона Серхио Бускетс ще пропусне двубоя с Атлетико Мадрид в Ла Лига този уикенд заради контузията, която получи по време на лагерна на испанския национален отбор.

В понеделник от щаба на Испания разкриха, че 32-годишният футболист е навехнал коляно и ще пропусне мача с Германия от Лигата на нациите, въпреки че травмата му е лека. Днес от медицинския щаб на Барселона разкриха, че са направили допълнителни изследвания на Бускетс и са установили, че той има разтежение на външна връзка на лявото коляно.

Поради травмата халфът със сигурност ще пропусне срещата с Атлети в събота, а следващата седмица състоянието му отново ще бъде оценено, за да стане ясно кога той може да се върне на терена. Барселона заема осмо място в класирането с 11 точки, като в събота от 22:00 часа българско време гостува на Атлетико Мадрид в дербито на 10-ия кръг на Ла Лига. "Дюшекчиите" пък няма да може да разчитат на Луис Суарес, който е дал положителен тест за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички