Официално: Реал Мадрид обяви заместника на Карим Бензема!


Официално: Реал Мадрид обяви заместника на Карим Бензема!
Снимка: GettyImages

3598 0

Реал Мадрид официално обяви привличането на Хоселу. Испанският нападател пристига на "Сантяго Бернабеу" от Еспаньол, след като двата клуба за си стиснали ръцете.

33-годишният таран акостира в испанската столица под наем. Той ще носи цветовете на "белия балет" през следващия сезон като заместник на напуснали посока Саудитска Арабия Карим Бензема.

Сделката

Това съобщиха "кралете" в социалните мрежи, разкривайки, че в сделката съществува и опция за откупуване в края на кампанията. Той ще бъде представен пред феновете и футболната общественост във вторник (20.06).

Трансферният специалист Фабрицио Романо съобщава, че откупната му клауза ще бъде 1.5 млн. евро, а сумата, която "кралския клуб" ще трябва да заплати на Еспаньол, възлиза на 500 хиляди евро.

Кой е Хоселу?

Испанецът стартира футболния си път в дублиращия тим на Селта Виго. През 2009 г. той прави официалния си дебют за представителния тим, а година по-късно вече е в редиците на втория отбор на "лос бланкос". Първия си от общо 2 мача с мъжете на гранда изиграва през 2011-а година. 

За трансфера се разбра още предходния ден, когато президентът на клуба Флорентино Перес реши да го оповести публично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички