Официално: Ясна е съдбата на Рафа Бенитес


Официално: Ясна е съдбата на Рафа Бенитес

2981 0

Бъдещето на Рафаел Бенитес в Реал Мадрид вече е ясно. Преди минути, на извънредна пресконференция, президентът на "белия балет" Флорентино Перес обяви, че Бенитес остава начело на Реал Мадрид.

„Рафаел Бенитес има нашата подкрепа и доверие. Разбирам гнева на феновете ни, но вярваме, че трябва да продължим да работим взискателно, да бъдем сериозни и единни“, заяви Перес.

„Рафа Бенитес има всички способности и едва сега започва работата си тук. Нека да го оставим да работи и той ще постигне целите си."

„Откакто съм тук, нито един треньор не е казвал, че аз съм се опитвал да му се бъркам в работата. Треньорът има пълна автономия и изобилие от енергия.“

Перес коментира и загубата от Барселона: "Имахме много лош мач, тези неща се случват, но не беше от липса на желание и нагласа".

"Убедени сме, че имаме голям отбор, който ще донесе много щастие на фенове, че заслужава всичко. Рафа Бенитес е Избраният да донесе успех на този отбор. Той се бори, а сега повече от всякога се нуждае от подкрепата на всички наши привърженици."

„Разбирам, че феновете са ядосани за събота, но ги моля за тяхната подкрепа към играчите.  Уважавам всички техни действия, те имат право и аз ги разбирам. Има ли кампания срешу мен? Трябва да бъда честен: аз мисля така, вие също, както и всички останали“.

„От януари представянето ни се влоши, това е очевидно. Избрахме Рафа с увереността, че той може да го оправи. Той е бил тук малко време и няма да може да се справи за една нощ.“

„В Борда сме единодушни. Трябва да му позволим да работи. Някои футболисти не са играли от два месеца, нужно им е време."

„Много от това, което се случва, е по моя вина. Не е нормално да трябва да отричам толкова много неща. Много журналисти искат да ни дестабилизират. Има хора, които се опитват да навредят на имиджа на Реал Мадрид. Мислят, че без мен могат да имат по-голямо влияние в Мадрид. Кристиано никога не е казвал „с този треньор няма да спечелим нищо“. Той е добър човек."

"Понякога има хора, които преувеличават много. Обвинявам себе си, защото не съм бил в състояние да предотвратя тази атмосфера от страна на медиите."

"Критиките, които не са верни, ме дразнят. Хората казват, че съм щял да продам Роналдо, че съм казал нещо против него. Всичко е лъжа. Това ме дразни, че хората са против мен, но това не е само срещу мен, а срещу Мадрид. Това дестабилизира клуба.", завърши Бенитес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички