Спешна пресконференция в Реал Мадрид


Спешна пресконференция в Реал Мадрид

2146 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще даде изненадваща пресконференция довечера в 20:30 часа българско време, когато приключи свиканата днес среща на борда на директорите в клуба.

Най-вероятната причина за тази среща е бъдещето на Рафаел Бенитес начело на клуба. Както е известно, испанският треньор беше посочен за основен виновник за загубата от Барселона и слабата игра на клуба от началото на сезона, въпреки че "кралския клуб" беше непобеден до началото на ноември.

Очакванията в Испания са, че Бенитес ще бъде уволнен, но все пак бордът на директорите има шанс да даде вот на доверие в полза на испанския треньор.

Това обаче е по-малко очакваният изход, след като феновете на клуба освиркаха мощно Флорентино Перес. Президентът на тима си навлече сериозно гнева, след като Бенитес беше назначен въпреки техните протести, а ходът на президента засега не носи очаквания от него резултат.

В същото време играчите на Реал Мадрид са настроени срещу Рафа и някои от тях дори настояват за връщането на Карло Анчелоти начело на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички