Уволнение или вот на доверие - защо се свиква пресконференция в Реал довечера?


Уволнение или вот на доверие - защо се свиква пресконференция в Реал довечера?

1178 0

Тази вечер бордът на директорите в Реал Мадрид има среща след поражението от Барселона, а Флорентино Перес свика спешна пресконференция, която ще се отнася до бъдещето на Рафаел Бенитес.

Желанието на феновете за уволнение на испанския треньор обаче едва ли ще се сбъдне. Испанските анализатори изразиха мнение, че силният човек на "Сантяго Бернабеу" ще излезе пред медиите, за да даде вот на доверие към Бенитес.

Бордът на директорите е разколебан в мнението си на Бенитес, но Перес ги е убедил, че не сега е моментът за смяна на треньора и всички в Реал трябва да се обединят около новия наставник, който вече изостава на 6 точки от лидера в класирането Барселона.

Гийем Балаге - анализатор за Sky Sports, е категоричен, че уволнение днес няма да има, но в същото играчите категорично не желаят Бенитес да бъде треньор.

След загубата в "Ел Класико" Роналдо е бил категоричен, че или Бенитес се маха, или той ще напусне веднага след края на сезона.

В същото време "Марка" информира, че Рафа е загубил тотално съблекалнята заради мекошавия си характер. Според източници в клуба, той дори не разговаря с по-голямата част от футболистите и редовно залага на стартови 11, "подсказани" му от Флорентино Перес.

Ако днес Перес обяви вот на доверие в полза на Бенитес, се очаква сериозен бунт в съблекалнята на Реал, което може да доведе и до други футболисти, които да търсят трансфер, освен Роналдо, пишат още в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички