Обща СНИМКА на Реал след победата в Билбао развесели социалните мрежи


Обща СНИМКА на Реал след победата в Билбао развесели социалните мрежи
Снимка: Guliver/GettyImages

1955 0

Отборът на Реал Мадрид постигна важна победа в Примера Дивисион като гост над Атлетик Билбао с 2:1 и продължава похода си към титлата в Испания. Освен това "белия балет" увеличи серията си на 49 поредни мача, в които отбелязва гол.

Традиционно отборите от Ла Лига играят трудно, когато гостуват в Билбао и "кралския клуб" също е сред тези тимове. За пореден път герой за гостите стана Каземиро, който отбеляза победното попадение в 68'.

След края на срещата момчетата на Зинедин Зидан си направиха обща снимка в съблекалнята, която мигновено бе качена в социалните мрежи, а след това започнаха и закачките с тима на Реал.

Първото, което направи впечатление на всички е Кристиано Роналдо. Суперзвездата за пореден път се снима гол до кръста, показвайки страхотното си тяло. Също така не бяха подминати и пликчетата с лед, които бяха около краката на Гарет Бейл, а феновете заявиха, че той имал нужда от тях, за да предпазва "стъклените си крака". 

Тони Кроос изглежда така, сякаш контролира всичко, както е през по-голямата част от сезона, а "погледнете краката на Серхио Рамос" е друг коментар, който предизвика интерес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички