Обявяват Роналдо за футболист на Ювентус още днес!


Обявяват Роналдо за футболист на Ювентус още днес!
Снимка: Getty Images/Guliver

4420 0

 

Преминаването на Кристиано Роналдо в Ювентус е въпрос на часове. Това потвърждава португалското издание Record още на първата си страница. Агентът на поругалската звезда Жорже Мендеш и президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез са се срещнали в Мадрид, за да обсъдят трансфера.
На срещата са били изгладени и последните детайли по сделката на века. Кристиано ще подпише договор с Ювентус до 2022-ра. Публикацията на Record завършва с обявяване на 5-и юли като деня, в който CR7 ще премине официално в Ювентус за сумата от 100 млн. евро.

Трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус ще бъде обявен до няколко часа. Това твърди португалското издание "Record" на първата си страница.

Според изданието, агентът на португалския нападател Жорже Мендеш и президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез са се срещнали в Мадрид, за да обсъдят трансфера.

Обсъдени са и последните детайли по предстоящата сделка. Кристиано ще подпише договор с Ювентус до 2022 година, а трансферната сума ще бъде на стойност 100 млн. евро. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички