Ювентус даде ясен знак на феновете, че работи по трансфера на Роналдо


Ювентус даде ясен знак на феновете, че работи по трансфера на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1167 0

Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота не даде никакъв коментар на слуховете, че клубът работи по привличането на суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. За феновете на "Старата госпожа" това е ясен знак - те знаят, че когато Марота не опровергава писания в медиите, значи те са истина, или поне близо до истината.

Марота е бил засечен вчера в Милано. Според "Sky Sport Italia" директорът е бил там, за да спомогне трансфера на Роналдо. Той обаче не пожела да говори по темата пред журналистите.

Според потоците от информация в медиите относно Роналдо Ювентус ще плати 100 милиона евро за португалеца. Италианците ще му плащат 4 години по 30 милиона евро на сезона. Как клубът ще намери парите - четете ТУК.

Съобщава се, че Роналдо от 2 седмици си търси къща в Торино, където е базиран италианският гранд. Явно първоначално това са правили негови доверени хора, тъй като той бе на Световното първенство по футбол 2018 с Португалия, но след отпадането на тима звездата оглежда имотите сам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички