Братът на Игуаин: Партньорство между Кристиано и Гонсало ще бъде невероятно


Братът на Игуаин: Партньорство между Кристиано и Гонсало ще бъде невероятно
Снимка: Guliver/Getty Images

2348 0

Потенциалният трансфер на Кристиано Роналдо в Ювентус ще бъде топло посрещнат от Гонсало Игуаин. Това твърди агентът на аржентинския нападател и негов брат - Никола Игуаин.

Двамата играха заедно в отбора на Реал Мадрид в продължение на четири сезона. През 2013 година Игуаин продължи своята кариера на Апенинския полуостров в състава на Наполи, а по-късно премина в редиците на "бианконерите".

Въпреки очакванията португалската звезда да измести таранът на Юве от титулярния състав, братът на Гонсало смята, че двамата биха били отлично дуо.

"Той бе съотборник с Кристиано в Реал Мадрид, но все още не са говорили относно трансфера. Ще бъде невероятно, особено ако двамата установят партньорство в атаката. Те се познават отлично, като са изиграли може би над 80 мача заедно. Ако Юве успее да събере двамата, ще бъде впечатляващо. За тях няма да бъде нищо ново да работят заедно", сподели агентът на Игуаин.

След появилите се информации за акостирането на Роналдо в Торино, бъдещето на Игуаин остава под въпрос. Бившият мениджър на Наполи Маурисио Сари изглежда ще се опита да привлече аржентинския нападател на "Стамфорд Бридж".

Никола Игуаин коментира, че към момента неговият брат няма намерение да напуска "зебрите".

"Не сме се свързвали с нито един друг клуб, като остават още 3 години от договора на Гонзало. Той е много щастлив в Торино, в отбора, с мениджъра на клуба и тактиката на отбора"

"Всеки знае страхотното разбирателство между Игуаин и Сари, но до колкото знам Сари дори не е обявен официално за наставник на Челси. Освен това, Гонзало е доволен тук и не виждам причина да напуска", завърши братът на аржентинския стрелец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички