Ново напрежение в Барселона - шефовете подават оставка, играчите отказват сделка


Ново напрежение в Барселона - шефовете подават оставка, играчите отказват сделка
Снимка: Getty Images/Guliver

2148 0

Макар привидно да се бе успокоило напрежението в Барселона след оставането на Лионел Меси, то това не се задържа за дълго. Отново има проблем между играчите и ръководството, като според RAC1 футболистите от първия и втория отбор са отхвърлили молбата на ръководството за намаляване на заплатите си.

Междувременно пък Sport твърди, че президентът Хосеп Мария Бартомеу и останалите членове от Борда на директорите ще подадат сами оставка още преди насрочването на дата за референдум за свалянето им. Наскоро от Лионел Меси и неговите съотборници е било поискано отново да приемат редуциране на месечните си възнаграждения, както те го сториха и в първите месеци на пандемията. 

Сега обаче играчите са се отказали и това и се очаква съвсем скоро официално чрез изпращането на бюрофакс. Той представлява система за сертифицирана комуникация, която се използва само в Испания. Признава се от съда и от трети лица и не е задължително да бъде изпратен по факс, а може да бъде в електронен формат с електронен подпис. А какво провали трансфера на Мемфис Депай в Барселона това лято - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички