Нов в Барселона: Никой не тренира като мен, трябва да бъда титуляр


Нов в Барселона: Никой не тренира като мен, трябва да бъда титуляр
Снимка: Getty Images/Guliver

2651 0

Дошлият през зимната пауза нападател на Барселона - Мартин Брейтуейт, сподели как прекарва времето си по време на карантината поради коронавируса. Датчанинът признава, че тренира повече, отколкото всеки друг, както и че тренировките от каталунците са само 1/3 от цялата му програма.

"Задачите от Барселона правят само 1/3 от моята тренировка. Това е така, защото добавих много към тях. Упражнявам бързината и издържливостта си. Тренирам с много повече внимание към детайлите, отколкото преди, така че ще се върна в много по-добра физическа форма. Знам, че никой не тренира и не се труди така, както аз го правя" - започна Брейтуейт.

"Когато се завърнем, ще бъде готов и физически и психически. Трябва да бъда титуляр и голмайстор. Когато играеш за Барселона, имаш толкова много шансове. Виждам себе си така - да вкарвам много голове и да бъда един от водещите голмайстори в отбора и в първенството. Още не съм показал какво мога. Чувствам, че съм се справил добре, но знам, че мога да се справя дори още по-добре" - каза още той.

А какви са позволените и непозволени нетрадиционни опити, с които играчи са се опитвали да спрат Лионел Меси (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички