"Нямаше да играя": Бивша звезда на Реал Мадрид сподели защо не се наложи на "Бернабеу"


"Нямаше да играя": Бивша звезда на Реал Мадрид сподели защо не се наложи на "Бернабеу"
Снимка: Guliver/GettyImages

2164 0

Един от бившите футболисти на Реал Мадрид - Иско, говори за престоя си в "кралския" клуб, като спомена и защо не е успял да се наложи на "Сантяго Бернабеу", въпреки че се задържа в испанската столица цели 9 години.

Иско назова причините за напускането

"Трябваше да напусна Мадрид, защото чувствах, че вече не трябва да съм там. Но предприемането на тази стъпка за напускане на най-добрия клуб в света е сложно, намирането на подходящия момент, когато трябва да се случи това, е още по-трудно. Бях в Реал Мадрид 9 години, последните няколко сезона бях по-апатичен поради обстоятелства, за които някой ден ще разкажа", разкри Иско за "El Pelotazo".

Намеси "мениджърите"

"Бях в Реал Мадрид много години, бях много щастлив. Имаше много промени с мениджърите, каквото и да правех - нямаше да играя. Липсваше ми психическа подготовка, имаше моменти, в които, вместо да дам малко повече - се сривах", добави още испанският футболист.

Иско акостира в Реал Мадрид от Малага през лятото на 2013 година. Той записа 353 мача, в които реализира 53 гола и 57 асистенции. 9 години по-късно той премина в Севиля, където обаче договорът му бе прекратен. От изминалото лято насам пък е футболист на Бетис.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Барселона взеха важно решение за бъдещето на Роберт Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички