"Никога повече да не играе": Дуо на Барселона отнесе огромните критики на феновете


"Никога повече да не играе": Дуо на Барселона отнесе огромните критики на феновете
Снимка: Getty Images

20452 0

Феновете на Барселона не спестиха нищо на играчите на тима след гръмката загуба от Жирона в неделя. Каталунците допуснаха поражение с 2:4 и то като домакини на оглавилия класирането в Ла Лига отбор, воден от Мичел.

Какво се случи?

Привържениците на каталунците разкритикуваха сериозно нападението и по-конкретно Роберт Левандовски и Рафиня. Дуото не съумя да стори нищо съществено, заради което и бяха "атакувани" словесно.

Френки де Йонг (2), Илкай Гюндоган (5) и Педри (5) създадоха общо 12 голови положения в хода на двубоя. Повечето от тях обаче не бяха оползотворени. Рафиня отправи 4 удара в очертанията на вратата от 8 опити. Освен това, той пропусна пряк свободен удар и голов шанс.

Полският му колега от своя страна записа едва 50% точност при подаванията си. Той не съумя да осъществи нито един дрибъл, пропускайки 2 възможности. Всичко това отключи гнева на феновете.

Реакциите

"Левандовски трябва да седне на пейката за поне 3 мача. Рафиня никога повече не трябва да играе за Барса", пише запалянко в социалните мрежи.

"Рафиня да си ходи. Не е на нивото на Барса. Срам за бразилския футбол. Разкарайте Левандовски от клуба ми, продайте Рафиня. Барселона, отървете се от Рафиня", гласяха само част от многото коментари онлайн.

А на какво отдаде загубата треньорът на каталунците Шави?

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички