Невиждано за България: Барселона ще продава биографията на Христо Стоичков


Невиждано за България: Барселона ще продава биографията на Христо Стоичков
Снимка: Instagram

4603 0

Христо Стоичков записа поредно невиждано постижение. За първи път биографията на български футболист ще бъде продавана от чуждестранен клуб - и то Барселона. Тя вече е във всички магазини на каталунците, като е налична на испански и на английски език.

Тиражът на "Историята" достигна 70 000 в България. Барселона ще я продава за 18 евро, като тя ще бъде пусната и онлайн, откъдето се смята, че ще има повече заявки заради моментната ситуация с пандемията от коронавирус.

А ето как е представен Стоичков: "Впечатляващите признания на един от най-огнените футболисти в историята. Единственият, спечелил "Златната топка“, след като комунистическият режим му е забранил да играе футбол. Христо Стоичков – стрелецът на легендарния дрийм тим на "Барса" ни представя своята истинска история. Голмайсторът на Мондиал 94 разкрива душата си без задръжки. Директен, вулканичен и верен на имиджа си, милиони по света са омагьосани от забележителния №8".

Самият Стоичков се похвали с това чрез социалната мрежа Facebook, където написа: "Благодаря, Барса! Благодаря, Софтпрес! Моята "История" вече се продава на испански и английски във всички магазини на Барса, както и в официалния онлайн магазин! Ние наистина сме ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН КЛУБ!".

А един от най-перспективните играчи на Барселона Ансу Фати се оперира и ще бъде аут за дълго време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички