Шерууд: Бейл ще бъде за Тотнъм това, което бе Ибрахимович за Юнайтед


Шерууд: Бейл ще бъде за Тотнъм това, което бе Ибрахимович за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

1179 0

Бившият английски халф и треньор на Тотнъм Тим Шерууд смята, че Гарет Бейл би бил от полза за тима на Спърс, подобно на трансфера на Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед преди няколко години. Уелският национал е близо до сензационно завръщане в Северен Лондон, където игра между 2007-ма и 2013-та година.

Агентът на Бейл Джонатан Барнет заяви, че Тотнъм е близо до трансфер на крилото на Реал Мадрид, въпреки че все още няма информация за сделка. Бившият наставник на Тотнъм Тим Шерууд е на мнение, че Бейл би бил от полза на „шпорите“ заради своя опит. „Знаем какъв е Жозе. Той обича големите футболисти. Той взе Златан Ибрахимович, когато бе в Манчестър Юнайтед и това проработи, те спечелиха трофеи. Смятам, че това би била добра сделка. Тотнъм не изглеждаше добре срещу Евертън. Знам, че е лесно да се критикува след само един мач, но те не изглеждаха добре, най-вече в предни позиции“, заяви Тим Шерууд пред ‘talkSPORT’.

31-годишният футболист успя да вкара 105 гола в 251 мача за Реал Мадрид, като спечели 4 пъти трофея в Шампионска лига и 2 пъти титлата в Ла Лига. През последния сезон Бейл не попадаше често в стартовия състав на „Кралския клуб“ заради неразбирателство със Зинедин Зидан и не крие желанието си да напусне испанската столица. А ето какво каза по темата друг от бившите треньори на Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички