Нетърпеливият Карвахал "се изсмя" на рефера с публикация само 5 минути, след като бе изгонен (ВИДЕО)


Нетърпеливият Карвахал "се изсмя"  на рефера с публикация само 5 минути, след като бе изгонен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1393 0

Футболистът на Реал Мадрид Дани Карвахал ясно показа чувствата си чувствата си към рефера, който го изгони в двубоя срещу Реал Сосиедад. Бранителят на мадричани бе изгонен в 61а-ата минута, когато вече отборът му изоставаше с един гол. Това съвсем усложни задачата за тима на Карло Анчелоти, който в крайна сметка загуби с 2:0.

Карвахал с реакция срещу съдията само 5 минути след червения картон

Карвахал получи първи жълт картон за несъгласие, а 7 минути по-късно и втори заради нарушение. След мача мениджърът Карло Анчелоти каза пред Diario AS, че „изглежда, че е играл с топката“, но отказа да коментира публикацията си в социалните медии.

Карвахал беше извън терена само около пет минути, преди да публикува смееща се емотиконка в профила си в Instagram.  Карвахал също беше видян да аплодира рефера, докато излизаше от терена. Нещо, което можеше да доведе до удължаване на наказанието му.

При сегашното положение той ще пропусне мача им след две седмици срещу Хетафе на Сантяго Бернабеу. След това той ще може да се завърне на "Местая" срещу Валенсия.  След загубата от Сосиедад Карло Анчелоти бе категоричен, че отборът му ще е готов за финала на Купата на краля и за полуфинала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички