Немислимото е факт: Селта изхвърли Реал от Купата на краля (ВИДЕО)


Немислимото е факт: Селта изхвърли Реал от Купата на краля (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

2182 0

За първи път под ръководството на Зинедин Зидан Реал Мадрид загуби елиминационен сблъсък, след като "кралския клуб" бе изхвърлен на четвъртфинал в турнира за Купата на краля.

Слабата форма през 2017 година, последвала рязко рекордния 40 мач без поражение, вече се отрази фатално за Реал в битката за един от трофеите. Окървавеният състав на "белия балет" стигна само до равенство 2:2 със Селта във Виго и след поражението с 1:2 на "Сантяго Бернабеу" мечтата за "Копа дей рей" умря.

Кико Касия отрази удар на Джон Гуидети от точката за дузпа в 44-ата минута, но за ужас на "лос меренгес" кълбото рикошира в крака на Данило и се оплете в мрежата - 1:0 за домакините.

След почивката Реал хвърли повече усилия в атака и Кристиано Роналдо с чудесен шут от фаул на около 25 метра от голлинията изравни резултата в 62-ата минута. Последваха няколко ужасяващи пропуска пред вратата на Селта, включително удар в гредата, за да се стигне до мълниеносна контраатака на домакините.

В 85-ата минута Вас се възползва от пас на Жозабед и изведе отново галисийците напред, като Лукас Васкес в 91-ата все пак се погрижи Реал да не загуби двубоя - 2:2. В крайна сметка обаче "Балаидос" ликуваше след бляскавото елиминиране на "кралския клуб", в чиито редици лиспваха ключови фигури като Лука Модрич, Марсело, Даниел Карвахал, Гарет Бейл, Пепе и Хесе Родригес.


All Goals & highlights - Celta Vigo 2-2 Real... by mohtv

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички