Роналдо към критиците: Всяка вечер си лягам щастлив


Роналдо към критиците: Всяка вечер си лягам щастлив
Снимка: Getty Images/Guliver

5230 0

Най-добрият футболист за 2016 година Кристиано Роналдо, заяви, че не обръща внимание на критиците си и излиза на терена заради тези, които го правят щастлив.

"Не обръщам внимание на критиците. Опитвам се да върша моята си работа, аз съм си такъв. Все ще има някой, който да те мрази. Това е част от играта. Всяка вечер си лягам в добро настроение и щастлив, спя добре всяка нощ. Не съм тук, за да удовлетворявам критиците си, а за да карам да се чувстват радостни моите последователи. Тези, които ми показват своето уважение“.

Напдателят на Реал Мадрид и за големия си конкурент на Лионел Меси от Барселона, като отбеляза, че го уважава много.

"Меси се опитва да прави най-доброто за своя отбор, а аз за моя. Ние сме съперници, защото играем за различни клубове, но когато сме заедно изпитваме уважение един към друг. Имам нормални отношения с него. Хората ни сравняват непрекъснато, това е нормално. Но все пак мисля, че нещата са несравними. Кристиано си е Кристиано, а Меси си е Меси. И двамата сме големи играчи. Индивидуалните отличия и колективните трофеи говорят сами за себе си. Не обичам сравненията. Тази дума я няма в речника ми. Ние сме различни, всеки има своята индивидуалност“, каза Роналдо.

Португалецът отдаде залуженото и на своя треньор в Мадрид Зинедин Зидан. "Когато Зидан дойде, всичко се промени. Той е голям професионалист, много е спокоен. Направихме внушителна серия от 40 мача без загуба. Главният отговорник за това е той".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички