Неймар вече е поставил своите условия пред Реал Мадрид и Барселона


Неймар вече е поставил своите условия пред Реал Мадрид и Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

8921 0

Реал Мадрид и Барселона продължават да водят студена война за подписа на Неймар. Въпреки всички спекулации около него обаче - нито един от двата тима не е близо до сделка с бразилеца.

Договарянето с Пари Сен Жермен не е никак лесно, но и желанията на бразилеца също няма да са никак леки за удовлетворявани. Според испанския Jugones играчът вече е поставил своите условия и те са високи дори и за колоси като Барса и Реал.

Освен 5-годишен договор бразилецът иска да получава по 35 млн. евро заплата на сезон. Не е ясно как ще реагират в съблекалнята на Реал относно такова заплащане, но според изданието няма да има проблем. А причината е, че на "Сантяго Бернабеу" осъзнават, че звезда от калибъра на Неймар е нормално е да взима такава сума.

Това означава, че който и от двата клуба да приеме исканията на Неймар, цената на операцията ще скочи до 175 милиона евро - заедно със заплатите, плюс парите, изплатени на ПСЖ, за да се осъществи трансферът. Това би било огромна сума, която би могла да окаже голямо влияние върху бъдещата трансферна дейност клуба, който го привлече.

Вчера медиите във Франция обявиха, че Реал Мадрид е изпратил поредна оферта към ПСЖ за Неймар, но тя моментално е била отхвърлена. Каква е била офертата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички